Een ogenblik geduld a.u.b.

Proclaimer

GGD Zaanstreek-Waterland doet er alles aan om de website actueel en volledig te houden en te voorzien van juiste informatie. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen.

Toegankelijkheid

Gezondheidincijfers.ggdzw.nl moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom werken wij volgens de webrichtlijnen van de overheid.

Verwijzingen naar andere sites

We linken ook door naar andere websites. GGD Zaanstreek-Waterland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden.

Gebruik van tekst en beeldmateriaal

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel en niet-redactioneel gebruik, van de tekst van de site is toegestaan. Alle afbeeldingen op www.gezondheidincijfers.ggdzw.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Bekijk ook ons colofon.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Uw persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Lees ook onze pagina over privacy.

Vragen, opmerkingen of tips?

Ziet u toch een fout op de website, bent u van mening dat er informatie op de website ontbreekt of heeft u een andere vraag over de tekst of beeld op de website? Stuur hierover dan een e-mail naar epi@ggdzw.nl.